Voorkom schade door een afvoer op uw balkon aan te leggen

Balkon
Laatste nieuws

Schade kan op verschillende manieren aan uw balkon of woning ontstaan, als het balkon niet van een goede afvoer voorzien wordt. Denk bijvoorbeeld aan het hemelwater wat op het balkon blijft staan en langzaam in uw balkon kan trekken. Dit zorgt voor verschillende vormen van waterschade, wat afhankelijk is van het type materiaal wat voor het balkon gebruikt is. Denk aan schimmelvorming op beton, rottende plekken in houten planken, enzovoorts. Ook kan het waterpeil steeds hoger worden, waarbij het vocht richting uw woning sijpelt. Iets wat u maar al te graag voorkomt!

 

Een passende afvoer voor ieder balkon

Laat onze loodgieters naar uw balkon kijken, om te zien welk type afvoer hier het beste op aansluit. Het is verstandig om een afvoer altijd door een loodgieter aan te laten leggen, om de kans op complicaties te minimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een afvoerleiding, die niet goed aansluit op bestaande afvoerleidingen. De kans bestaat dat er via deze speling tussen de leidingstukken water ontsnapt. Iets wat eveneens voor waterschade aan uw woning kan zorgen.

 

Bij het aanleggen van een afvoer op een balkon in een appartementencomplex zult u toestemming moeten hebben van de eigenaar van het complex. Onze loodgieters kunnen een plan voor u opstellen, waarmee u naar de eigenaar kunt stappen.

 

Zorg voor voldoende onderhoud aan de afvoer van uw balkon

Om verstoppingen in de afvoer van uw balkon tegen te gaan, is het verstandig om hier een bladvanger overheen te plaatsen. De bladvanger zorgt logischerwijs voor het opvangen van bladeren en kleine takjes, zodat deze niet richting de afvoer onder uw balkon kunnen stromen. Ook kan het verstandig zijn om de afvoer regelmatig door te laten spuiten door een loodgieter. Zo voorkomt u dat beginnende verstoppingen al snel uitgroeien tot serieuze verstoppingen, met alle gevolgen van dien.

Waarom kiest u voor ons?

24/7 bereikbaar
Meedenken aan de juiste oplossing
Jarenlang in loodgietersvak
Allround Loodgietersbedrijf

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button