Gaslekkage repareren in Deventer

Als u zoekt naar een bedrijf om een  gaslekkage te repareren in Deventer dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij zullen er alles aan doen om dit probleem zo snel en veilig mogelijk op te lossen. Mocht u zich afvragen of er in uw geval sprake is van een lekkage checkt u dan de onderstaande tips.

Verhelpen is van levensbelang

Een klein gaatje of scheurtje in een gasslang blijft vaak onopgemerkt. Ook een poreuze gasslang kan gevaarlijk zijn. Een andere oorzaak van een lek kan het apparaat zelf, een koppelstuk of een slechte aansluiting zijn. Uw geiser, gasfornuis, cv-ketel of gaskachel gebruiken allemaal gas en zijn dus potentiële oorzaken.

Controleren

Voor de veiligheid heeft het geurloze aardgas een geurtje toegevoegd gekregen zodat u een potentieel lek kunt ruiken. Echter in het geval van een zeer klein lek of een geventileerde ruimte zijn er ook andere methodes. Zo kunt u sop (schuim) op de leidingen of slang smeren waarbij het sop gaat bubbelen bij een eventueel scheurtje. Een sissend geluid is ook een duidelijk teken van een gaslek. U moet nooit met een vlammetje op zoek gaan naar het lek. Ook elektrische apparaten kunnen vonken alsook het gebruik van mobiel of zaklamp.

Wat te doen

Als u een gaslek vermoedt, schakel ons dan gelijk in. Het is een taak voor professionals. U kunt deuren en ramen openen zodat het gas weg kan trekken. Ook kunt u de hoofdtoevoer bij de gasmeter afsluiten. Verder kunt het nationale storingsnummer en/of 112 bellen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24/7 bereikbaar
Meedenken aan de juiste oplossing
Jarenlang in loodgietersvak
Allround Loodgietersbedrijf

Neem contact op

Heeft u problemen met uw cv-ketel of riool? Wij zijn 24/7 bereikbaar als u een loodgieter nodig heeft in Deventer. Maak nu een afspraak, wij helpen u graag!

Menu
Call Now Button