Lekkages in Deventer

Verstoppingen in uw afvoer, storingen in uw cv-ketel, het zijn grote ergernissen voor veel huishoudens. Lekkages zijn hier eveneens een goed voorbeeld van! Niet alleen is de bron van een lekkage vaak lastig te achterhalen, het kan ook leiden tot vervelende en onherstelbare waterschade aan documenten, het houtwerk van uw woning, enzovoorts. Om snel een einde te maken aan lekkages in Deventer en omgeving staan onze loodgieters voor u klaar. Het fijne aan onze service is dat we niet alleen tijdens de gebruikelijke werktijden bij u langskomen, maar ook op de late avond kunnen zorgen voor een passende oplossing met onze 24/7 loodgieter in Deventer.

Vormen van lekkage in Deventer

Lekkages kunnen in verschillende vormen voorkomen in uw woning. Zo kan er als gevolg van een hevig regenbui lekkage onder uw dakpannen zijn ontstaan, kan er een leiding beschadigd zijn geraakt door bijvoorbeeld vorst of zit er een klein scheurtje in de afvoer van apparaten als een vaatwasser of wasmachine. Iedere vorm van lekkage vergt een eigen aanpak, het verhelpen van een lekkage onder uw dak is immers een heel andere tak van sport dan het verhelpen van een scheurtje in de afvoer van uw vaatwasser.

Wij zoeken voor u naar de bron van de lekkage en zullen deze waar mogelijk direct voor u verhelpen. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld omdat er een nieuw onderdeel moet worden besteld, dan komen we later terug om voor een blijvende oplossing te zorgen. Vanzelfsprekend zullen we altijd zorgen dat de lekkage stopt met een tijdelijke oplossing!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24/7 bereikbaar
Meedenken aan de juiste oplossing
Jarenlang in loodgietersvak
Allround Loodgietersbedrijf

Neem contact op

Heeft u problemen met uw cv-ketel of riool? Wij zijn 24/7 bereikbaar als u een loodgieter nodig heeft in Deventer. Maak nu een afspraak, wij helpen u graag!

Menu
Call Now Button