Schimmelplekken op muren door lekkage in garage

Waterschade
Laatste nieuws

Heeft u last van schimmelplekken op de muren en plafonds van uw garage? De kans is in dit geval groot dat u te maken heeft met een lekkage in de garage. Een lekkage brengt namelijk een vervelende waterschade met zich mee, doordat het vocht van de lekkage in uw muren, vloeren en plafonds trekt. Eenmaal in de muur kan het water geen kant meer op, waardoor het schimmelplekken begint te vormen. Wanneer u de schimmelplekken ziet is het vaak al te laat, omdat er op dat moment al erg veel vocht in uw muur getrokken is. Het is in een dergelijke situatie sterk aan te raden om de hulp van een erkende loodgieter in te schakelen.

Een loodgieter kan de bron van de schimmelplekken op muren voor u achterhalen en direct een passende oplossing bieden.

Schimmelplekken van uw muren laten verwijderen

Schimmelplekken op de muren van uw garage zijn vaak geen fraai gezicht, waardoor u ze zo snel mogelijk wil verhelpen. Het verhelpen van schimmelplekken is echter niet eenvoudig, omdat het vocht eerst uit uw muren moet worden getrokken. Dit is een proces wat al snel enkele maanden van uw tijd in beslag zal nemen. Pas wanneer alle vocht uit uw muren getrokken is, kan de muur opnieuw van verf worden voorzien.

waterschadeWanneer u de muur direct van een nieuwe verflaag zou voorzien, zult u in de meeste gevallen al vrij snel nieuwe schimmelplekken zien ontstaan.

Waarom kiest u voor ons?

24/7 bereikbaar
Meedenken aan de juiste oplossing
Jarenlang in loodgietersvak
Allround Loodgietersbedrijf

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button