Loodgieter Deventer: buitenkraan af laten sluiten

Buiten kraan
Laatste nieuws

Lekkages vormen voor veel particulieren een grote ergernis, mede door de blijvende waterschade bij een lekkage. Een van de meest voorkomende oorzaken van een lekkage is het knappen van leidingen onder uw vloeren of tussen muren. Een leiding kan knappen als het water in de leidingen tijdens een vorstperiode bevriest en uitzet. De leiding geeft in dit geval niet mee en zal door de druk van het bevroren water knappen. Als het leidingwater weer smelt stroomt het via de scheur in uw leiding naar buiten en zal het in vloeren of muren trekken.

Een loodgieter in Deventer kan u helpen bij het afsluiten van de leidingen naar uw buitenkraan. Deze leidingen bevriezen doorgaans het snelst, omdat het water in deze leidingen stilstaat tijdens de winter. Leidingen tussen kranen in uw woning hoeven niet afgesloten te worden, omdat het water hierbij blijft lopen.

 

Leidingen naar buitenkraan afsluiten

De loodgieter in Deventer heeft doorgaans een ruime expertise in het afsluiten van buitenkranen. Niet iedereen vindt het afsluiten van een buitenkraan even makkelijk, bijvoorbeeld als de afsluiter van de buitenkraan in de kruipruimte van de woning zit. Een dergelijke plek is erg lastig te bereiken, zeker als u rugklachten heeft.
Ook zijn veel mensen het sleuteltje kwijt waarmee zij de afsluiter om kunnen draaien. De loodgieter in Deventer beschikt over een universeel sleuteltje, zodat uw buitenkraan snel en vakkundig voor u kan worden afgesloten.

 

Buitenkraan aansluiten in de lente

Nadat de buitenkraan in het najaar is afgesloten, kan de loodgieter in Deventer u in de lente opnieuw van dienst zijn door de buitenkraan weer aan te sluiten op het leidingnetwerk. Nadat de buitenkraan weer is aangesloten kunt u deze direct gebruiken! Het aansluiten van een buitenkraan werkt net zo eenvoudig als het afsluiten ervan: het omdraaien van de afsluiter is hierbij voldoende.

Waarom kiest u voor ons?

24/7 bereikbaar
Meedenken aan de juiste oplossing
Jarenlang in loodgietersvak
Allround Loodgietersbedrijf

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button