Ontstoppingsdienst in Deventer

OntstoppingsdienstHeeft u last van een verstopping in uw afvoer? Spoelt uw toilet niet meer goed door of is er bij een hevige storm veel blad in uw regenpijp gekomen? Dat is erg vervelend en kan voor overlast zorgen. Bel de ontstoppingsdienst in Deventer voor het doorspuiten van uw afvoer. Een verstopping is niet alleen vervelend omdat u niet optimaal gebruik kunt maken van bijvoorbeeld uw toilet en douche, het gaat vaak ook gepaard met een zeer smerige stank. Reden genoeg om een verstopping zo goed mogelijk te voorkomen en direct te verhelpen als het ook daadwerkelijk een verstopping is geworden. Helaas is het vaak niet mogelijk om de verstopping zelf tegen te gaan, omdat loodgieters beschikken over een bepaald type hogedrukspuit.

Verstoppingen voorkomen in uw woning in Deventer

Vele verstoppingen zijn ontstaan door eigen toedoen. Wij denken te vaak dat het afvoerputje een afvalbak is, waar alles wel in verdwijnt. Het beste is vanzelfsprekend het voorkomen van een verstopping in uw woning in Deventer. Er zijn meerdere manier om hier zelf aan bij te dragen. Zo kunt u letten op het gebruik van toiletpapier, wat vaak in overvloed wordt gebruikt. Ook het regelmatig schoonmaken van putjes in uw woning, bijvoorbeeld in de douche of op uw oprit, is essentieel in het voorkomen van verstoppingen. Een derde tip is het gebruik van zeefjes in uw gootsteen of bijvoorbeeld uw dakgoot.

Omdat het nooit volledig mogelijk is om restafval te weren uit uw afvoer, is het eens per half jaar doorspuiten van uw afvoer vaak geen overbodige luxe. Wij komen graag bij u langs om deze klus voor u uit te voeren, zodat we samen zorgen dat verstoppingen voorkomen worden in uw woning!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24/7 bereikbaar
Meedenken aan de juiste oplossing
Jarenlang in loodgietersvak
Allround Loodgietersbedrijf

Neem contact op

Heeft u problemen met uw cv-ketel of riool? Wij zijn 24/7 bereikbaar als u een loodgieter nodig heeft in Deventer. Maak nu een afspraak, wij helpen u graag!

Menu
Call Now Button