FAQ

Hieronder vindt u vragen die vaak gesteld worden. Heeft u nog een vraag hierna? Bel dan 0570-782441

Wat doet een loodgieter?

Loodgieters zijn eigenlijk onmisbaar bij de bouw van nieuwe huizen. Zij kunnen namelijk helpen bij vele huishoudelijke installaties. Veelvoorkomende klussen van loodgieters hebben te maken met verwarmingsinstallaties, waterleidingen en sanitair. Ook de riolering en de cv-ketel kunnen aan bod komen. Loodgieters, die zo heten vanwege de vroegere loden pijpen, kunnen naast installeren ook repareren en onderhouden. Vaak worden zij gebeld bij bijvoorbeeld een lekkage.

Wij doen veel verschillende werkzaamheden. Zo doen wij loodgieterswerk, zoals het aanleggen van waterleidingen, maar ook helpen wij bij verstoppingen en lekkages. Daarnaast doen wij ook daken bedekken en renoveren.

Wat moet ik doen bij een verstopping?

Verstoppingen zijn vervelend, maar gelukkig zijn ze vaak eenvoudig zelf te verhelpen. Dit kan bijvoorbeeld door een ontstopper te gebruiken. Een andere manier is het gebruik van een chemisch middel. Kijk hiermee uit en kies een product van een betrouwbaar merk. Mocht het toch niet lukken om de verstopping zelf te verhelpen, dan is dit nog geen probleem. Bel dan een loodgieter van loodgietersdeventer. Met speciaal gereedschap, denk hierbij aan een veer, kan de loodgieter uw wc of gootsteen ontstoppen.

Wat voor cv-ketel kan ik het beste kiezen?

Als u een cv-ketel gaat kiezen, is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van uw huis. Het verwarmen van een grote ruimte vergt meer vermogen dan het verwarmen van een kleine ruimte. Een klein appartement bijvoorbeeld zal aan een cv-ketel van 18 kW voldoende hebben, terwijl mensen in een eengezinswoning eerder voor 24 kW zullen kiezen. Het is ook aan te raden cv-ketels onderling te vergelijken.

Wat kost een loodgieter?

Er is geen vaste prijs die loodgieters bij iedere klus hanteren. Geen enkele klus is namelijk hetzelfde. Prijzen kunnen hierdoor sterk variƫren. Een grote klus kost meer dan een kleine klus. Ook het aantal uur dat een loodgieter hiermee bezig is speelt mee. Naast deze kosten zijn er ook nog de voorrijkosten. Dit kunt u zien als een reiskostenvergoeding, de loodgieter moet immers op locatie komen. Het is daarom verstandig dat u een loodgieter inhuurt die bij u in de buurt woont. Heeft u vragen over onze kosten? Bel dan: 0570-782441.

In welk gebied werken jullie?

Ons werkgebied is in en rondom Deventer. U kunt ons altijd bellen als u niet zeker weet of wij u kunnen helpen via: 0570-782441.

Hoe kan ik in contact met jullie komen?

Heeft u een vraag, of heeft u met spoed een loodgieter nodig? Wij zijn 24/7 te bereiken via: 0570-782441.

Call Now Button