Vele soorten dakbedekking in Deventer

Een dak van dakpannen is niet de enige soort dakbedekking die mogelijk is. Zo is er ook dakleer, zink en koperen bedekking. Verder komen de dakpannen ook in allerlei verschillende opties. Als u uw dakbedekking in Deventer wilt vervangen, dan kunnen wij u van dienst zijn.

Bedekking voor de dak van uw woning

Voor zowel platte als hellende of schuine daken leveren wij dakbedekking. Zo kunt u kiezen uit bitumineuze of kunststof daken. Dakpannen  van geperst beton of klei zijn beschikbaar, zowel  mat als glanzend. Als u interesse hebt in milieubewuste keuzes voor uw dak, bijvoorbeeld milieu vriendelijk vloeibaar rubber, kunnen wij  u ook van dienst zijn.  Voor de afwerking van het dak, zoals daklijsten en gevel, bent u bij ons ook op het juiste adres. Hetzelfde geldt voor regenpijpen en dakgoten die in verschillende materialen, zoals pvc, zink of koper, voor u beschikbaar zijn. Mochten de standaardmaten niet bevallen leveren wij hiervoor ook maatwerk. Verder kunnen wij de isolatie van uw dak voor u verzorgen.

Advies over uw dak

Naast al deze keuzes voor uw dakbedekking geven we u ook graag advies. Het is belangrijk dat uw dak qua stijl goed aansluit bij de rest van uw woning. We zullen samen met u kijken naar de beste keuze in uw geval. Verder kunnen we u ook adviseren over dak verbouwingen. Wilt u bijvoorbeeld graag een dakterras hebben of een dakkapel? Wij kunnen u helpen om een juiste keuze te maken die zowel  bij uw huis als uw budget past. Onze vakmensen geven u zo weer een dak boven uw hoofd.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24/7 bereikbaar
Meedenken aan de juiste oplossing
Jarenlang in loodgietersvak
Allround Loodgietersbedrijf

Neem contact op

Heeft u problemen met uw cv-ketel of riool? Wij zijn 24/7 bereikbaar als u een loodgieter nodig heeft in Deventer. Maak nu een afspraak, wij helpen u graag!

Menu
Call Now Button