Badkamerverstopping

Badkamer verstopping voorkomen in Deventer

Een verstopt doucheputje kan je ochtendritueel behoorlijk in de war schoppen. En wat te denken van je bad of gootsteen? Ze zijn erg vervelend en kunnen voor flink wat overlast zorgen. Je kunt zelf een aantal maatregelen treffen om verstopping zo veel mogelijk te voorkomen. Maar als het al te laat is, kun je de verstopping zelf verhelpen of het laten oplossen door een deskundige. Een badkamer verstopping in Deventer hebben onze vakmensen namelijk zo opgelost.

Afvoerverstopping voorkomen

Vele zijn ontstaan door eigen toedoen. Wij denken te vaak dat het afvoerputje een afvalbak is, waar alles wel in verdwijnt. Wanneer je te maken krijgt met een verstopping zal je er al snel achter komen dat dit niet het geval is. Al het zware vuil dat niet met het water is weggelopen hoopt zich op in de afvoerbuizen. Probeer daarom zoveel mogelijk haren en zeepresten uit het doucheputje te verwijderen na iedere douchebeurt. Als je gemorst hebt met dagcrème of een ander vet verzorgingsproduct in je wasbak, verwijder dit dan met een papiertje en gooi deze weg in de prullenbak.

Hoe te verhelpen?

Mocht je onverhoopt toch te maken krijgen met een verstopping in de badkamer, dan kun je eerst zelf aan de slag gaan met een ontstopper. Helaas werkt dit niet in alle gevallen en is het verstandig om een professionele loodgieter in te schakelen. Onze werknemers hebben altijd het juiste gereedschap bij zich, waardoor het snel en vakkundig kan worden opgelost. Zij kijken je afvoer helemaal na op eventuele mankementen, want in sommige gevallen komt het door een breuk of verzakking in de afvoer. Wil jij er zeker van zijn dat de verstopping goed verholpen wordt? Bel dan gauw voor een afspraak.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24-7 bereikbaar
  • Meedenken aan de juiste oplossing
  • Jarenlang in loodgietersvak
  • Allround Loodgietersbedrijf
Call Now Button